K Wallace Joinery - Glenrothes

kitchen
refurb

logo on black photoshop.png

We had a kitchen which was struggling to reach its full potential, attached to a conservatory connected to the external brick wall


With the kitchen being limited by natural light due to the connecting wall to the conservatory, an idea was raised to remove the wall and create an open living space to gain the benefit of the whole layout! A drop ceiling was installed in the conservatory to add extra insulation to the room, which can now be used more frequently in all temperatures with the same comfort of the other living spaces within the home


All joinery, plumbing, taping and decorating was carried out by the KWJ team with the assistance of Darroch Electrical carrying out the electrical aspects!

19_edited.jpg
16.jpg
18.jpg
17.jpg
15.jpg
14.jpg
10.jpg
12.jpg
9.jpg
8.jpg
11.jpg